Asiantuntijamyyjä

Etsimme

Etsimme asiantuntijamyyjää myymään digitaalisen markkinoinnin palveluitamme yrityksille. Fyysisesti voit olla esim. Helsingistä, Turusta tai Tampereelta. Kuitenkin nykyaikaisten työkalujen avulla myyntialueesi kattaa laajemman alueen Suomea. Myyntisalkkuusi kuuluu mm. kotisivut, verkkokaupat, verkkotunnukset, sähköpostit, sekä Googlen hakusana-, display- sekä remarketing-mainonta. Näiden palveluiden tukena tarjoamme myös sisältötekstien suunnittelun sekä valokuvauksen.

Me

Tekijätiimimme koostuu alan koulutetuista ammattilaisista. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen, sijainnista riippumatta. Työkalumme ja toimintamallimme ovat vuosien aikana kehityneet tasolle, jolla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kilpailijoitamme paremmin. Tiimillämme on kokemusta yli 200:n nykyaikaisen verkkosivuston suunnittelusta sekä toteutuksesta. Tämän lisäksi olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia Google-mainonnan kampanjoita.

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset sekä yhteisöt. Asiakkaamme tuntevat meidät hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Asiakastapaamisella avaamme toimintamallimme ja palvelumme asiakkaan ymmärtämällä tavalla. Emme puhu asiakkaillemme kieltä, jota toimiston nörtit keskenään puhuvat. Saamme usein kiitosta hyvästä valmistautumisesta sekä kattavasta keskustelusta.

Tehtävä

Tehtäväsi on myydä yrityksemme tarjoamia palveluita, jonka jälkeen toimit projektista vastaavana henkilönä huolehtien siitä, että sovittu projekti viedään huolellisesti ja luotettavasti maaliin. Tekijätiimimme koostuu pitkään alalla toimineista ammattilaisista ja saat heiltä täyden tuen työllesi. Koulutamme sinut työkaluihin ja toimintamalleihimme ja autamme sinua parhaan kykymme mukaan toimimaan menestyksekkäästi työssäsi. Käytämme nykyaikaisia työkaluja, jotka tekevät työnteostasi mukavaa ja tehokasta. Potentiaaliset asiakkaat saat pääsääntöisesti kylmäkontaktoinnilla puhelimitse. Valmiit verkostot eivät myöskään ole haitaksi, mutta pärjäät myös todistetusti ilmankin.

Sinä

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä. Tärkein ominaisuus on motivaatio ja halu myydä. Voit olla B2B-myynnissä jo konkari, antaen panostasi myös yrityksemme toimintamalleihin ja myynnin kehitykseen. Vastaavasti voit olla vasta hiljattain alalla aloittanut B2B-myynnistä kiinnostunut innokas oppija. Käytännön tasolla olemme kiinnostuneita hakijasta, jolla riittää intoa myydä ja kehittyä nykyaikaisten palveluiden ja työkalujen parissa. Toivomme, että olet kiinnostunut yritysmyynnistä sekä digimarkkinoinnista.

Työssä tarvittavat taidot ja ominaisuudet

Sanavalmis ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot
Palveluamme ei myydä puhelimessa 10 minuutissa. Pääsääntöisesti työssäsi tähtäät kontaktoinnin avulla asiakastapaamisiin. Tapaamisella on osattava kuunnella asiakasta ja tarjottava keskustelun pohjalta asiakkaalle hyödyllistä ratkaisua. Olemme saaneet kiitosta sitä, että avaamme asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, jolloin palvelu on helppo ostaa meiltä. Emme mene esittelemään vaan keskustelemaan ja kuuntelemaan.

Oppimishaluinen
Voit olla jo kannukset hankkinut konkari tai hiljattain alalle tullut. Sinulle saattaa tulla eteen uusia työkaluja joita perehdytämme. Onnistunut perehdytys vaatii halua oppia uusia toimintamalleja

Motivoitunut myymään
Myyjällä tulee huonoja ja hyviä päiviä. Huonotkin päivät voi kuitenkin usein kääntää hyväksi.

Tavoitteellinen
Meillä on tietyt tuloksiin pohjautuvat tavoitteet. On kuitenkin hyvä luoda myös omia henkilökohtaisia tavoitteita ja mittareita jopa päivätasolle.

Valmis tekemään peruskiveä, eli kylmäsoittoa
Sinulla voi olla jo kerättynä verkostoa johon kohdistat myyntiäsi. Kuitenkaan et saa potea luurikammoa kun kontaktoit uusia potentiaalisia asiakkaita.

Tapaamiseen mennessä jo valmistautunut viemään kaupat kotiin
Asenne on asia, joka myynnissä ratkaisee. Asiakas aistii nopeasti, mikäli olet epävarma.

Valmistautunut palvelemaan asiakasta kielteisenkin päätöksen jälkeen
Vaikka sopimusta ei tällä kertaa syntynyt, haluat jättää itsestäsi ja yrityksestä hyvän ja asiantuntevan kuvan.

 

Kysy lisää ja ota yhteyttä

Tarko Suodenjoki
045 662 3555

 

Oletko ajatellut projektin aloittamista?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Jätä soittopyyntö