Selkeää ja läpinäkyvää Google-mainontaa

Suunnittelemme ja toteutamme sinulle kokonaan uuden kampanjan tai autamme sinua kehittämään ja parantamaan nykyisen kampanjasi tuloksia.

Google Ads -mainonta on monille yrityksille tärkein markkinointikanava. Onnistunut mainonta vaatii kuitenkin laajaa asiantuntemusta sekä pitkäjänteistä työtä. Osalle tuloksia syntyy heti, kun taas osa saattaa räjäyttää potin muutaman kuukauden kuluttua. Toimimme läpinäkyvästi ja tiedät koko ajan mitä mainosbudjetillesi tapahtuu juuri nyt.

Yrityksen liiketoimintaan tutustuminen
Ennen aloittamista tutustumme tarkkaan yrityksesi liiketoimintaan sekä toimialaan. Tutustumme myös kohderyhmäsi käyttäytymiseen sekä kilpailijoihin.

Avainsanatutkija
Tutkimme toimialallasi käytettyjä avainsanoja ja laadimme niiden pohjalta suunnitelman kampanjasta.

Analytiikka – Google Analytics
Ennen aloitusta käymme kanssasi läpi tämän hetkisen tilanteen. Kampanjan edetessä vertailemme mm. luonnollisia kävijävirtoja mainoskampanjalla hankittuihin.

Tavoitteet
Ensimmäisenä asetamme mainonnalle tavoitteet, jotka halutaan saavuttaa.

Yhteydenpito
Haluamme, että mainonta on läpinäkyvää ja tiedätkin koko ajan missä mainosbudjettisi liikkuu.

Mainonnan kehittäminen ja skaalaus
Olemme toteuttaneet lukuisia mainoskampanjoita eri aloille. Pyrimme jatkuvasti kehittämään kampanjaa, jotta saat parhaan tuoton rahoillesi.

Haluatko maksuttoman kehitysehdotuksen sekä konsultaation Google mainonnasta?

Asiantuntijamme kanssa voit keskustella täysin sitoumuksetta sekä maksuttomasti oman yrityksesi markkinoinnista. Voit varata sinulle sopivan ajan markkinointisi läpikäyntiin. Konsultaatio voidaan toteuttaa joko onlinessa tai henkilökohtaisella tapaamisella. Tapaamisessa saat kattavan tietopaketin oman yrityksesi markkinoinnin kehittämisestä.

Asiakkaat kertovat

“Halusimme uudelle yrityksellemme nykyaikaiset kotisivut. Emme tienneet yhtään mistä lähtisimme liikkeelle, mutta saimme apua heti ensimmäisellä puhelinsoitolla ennen kuin olimme edes sopineet kotisivujen toteuttamisesta. Meille tärkeää oli, että sivut löytyy oikeilla avainsanoilla Googlesta ja sivuilta on helppo ottaa yhteyttä. Halusimme myös, että sivut on mahdollisimman helpot käyttää kännykällä. “

Pekka Heinonen, Pop Up Store

Oletko ajatellut projektin aloittamista?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Jätä soittopyyntö