Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen ja jatkokehitykseen asti.

Huolellisesti ja toiveidesi mukaisesti tehdyt kotisivut luovat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Tyypillisesti kotisivuilta etsitään mm. yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita, palveluita ja hintoja. 

Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Suunnittelemme kotisivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla. Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin.

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta. Toteutamme kotisivut ammattitaidolla ja niin, että sinä voit keskittyä omaan työhösi.

Ammattitaitoamme pidämme yllä kouluttautumalla sekä osallistumalla aktiivisesti WordPress-yhteisön eri tapahtumiin ja keskusteluihin.

Kotisivut-yritykselle-Turku

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Kotisivut-yritykselle-tampere

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme on optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut joka päivä, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

kotisivut-yritykselle-helsinki

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella päätelaitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

kotisivut-yritykselle-pori

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

edulliset_kotisivut_yritykselle_turku

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen on hyvin yleistä, että sinulla tulee kysymyksiä sivustosi toimintaan tai lisäkehittämiseen liittyen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan, mikäli sinulla tulee tähän liittyn kysymyksiä.

Kotisivut_asiakaspalvelu

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

Asiakkaat kertovat

”Aloitimme yritystoiminnan ja halusimme uudelle yrityksellemme nykyaikaiset kotisivut. Emme tienneet yhtään mistä lähtisimme liikkeelle, mutta saimme apua heti ensimmäisellä puhelinsoitolla ennen kuin olimme edes sopineet kotisivujen toteuttamisesta. Meille tärkeää oli, että sivut löytyy oikeilla avainsanoilla Googlesta ja sivuilta on helppo ottaa yhteyttä. Halusimme myös, että sivut on mahdollisimman helpot käyttää kännykällä. ”

Pekka Heinonen, Pop Up Store

Oletko ajatellut projektin aloittamista?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.