Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Huolellisesti ja toiveidesi mukaisesti tehdyt kotisivut luovat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Tyypillisesti kotisivuilta etsitään mm. yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita, palveluita ja hintoja. Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Suunnittelemme kotisivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön. Jo ensikohtaamisesta syntyi asiantunteva ja ammattimainen ote.

– Varsinais-Suomen Kansanopisto

Selkeät mobiiliystävälliset kotisivut

Sivusto on mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa sitä että sivustosi mukautuu aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla. Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta. Toteutamme kotisivut ammattitaidolla ja niin, että sinä voit keskittyä omaan työhösi. Ammattitaitoamme pidämme yllä kouluttautumalla sekä osallistumalla aktiivisesti WordPress-yhteisön eri tapahtumiin ja keskusteluihin.

Kotisivut-yritykselle-Turku

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Kotisivut-yritykselle-tampere

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme on optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut joka päivä, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

kotisivut-yritykselle-helsinki

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella päätelaitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

kotisivut-yritykselle-pori

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

edulliset_kotisivut_yritykselle_turku

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen on hyvin yleistä, että sinulla tulee kysymyksiä sivustosi toimintaan tai lisäkehittämiseen liittyen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan, mikäli sinulla tulee tähän liittyn kysymyksiä.

Kotisivut_asiakaspalvelu

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

Haluatko jutella tai kysyä lisää kotisivuista?

Soita meille, tavoitat meidät numerosta 045 662 3555

Katso pari viimeisintä toteutustamme

Uudistimme ”Reunakiven” kotisivut mobiiliystävälliseksi ja samalla toteutimme nettikatalogin sekä tuotteiden tilausmahdollisuuden. Kun tuotteita oli useita satoja, oli kotisivujen toteutuksessa huomioitava sivujen helppokäyttöisyys sekä nopea latautuminen. Tuotteita on helppo selata, katsella ja tilata päätelaitteesta riippumatta. Graafinen ilme luotiin samaan linjaan olemassa olevan esitteen kanssa.

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

”Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien. Voimme siis hyvällä omatunnolla sanoa kuuluvamme maamme vanhimpiin ja toimintavarmimpiin yrityksiin, nimenomaan piharakennusalalla. Olemme omavarainen ja joustava yhteistyökumppani, joka osaa ja haluaa palvella jokaista asiakasta, niin pientä kuin suurtakin, parhaalla mahdollisella tavalla.

Avaa www-sivu

Raision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus. Tuotantoomme kuuluu mm. metallirakenteiset ovet, ikkunat, lasiseinät ja lasikatteet sekä rautarakennetyöt.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Avaa www-sivu

Oletko ajatellut projektin aloittamista?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Jätä soittopyyntö