Huolellisesti tehty työ auttaa siihen, että pääset kehumaan meitä eteenpäin.

Raision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus. Tuotantoomme kuuluu mm. metallirakenteiset ovet, ikkunat, lasiseinät ja lasikatteet sekä rautarakennetyöt.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Avaa www-sivu

Sajoka Oy

Sajoka Oy tarjoaa ammattitaitoisen torninosturinkuljettajan rakennustyömaalle. Sajoka Oy auttaa myös löytämään kohteeseen sopivan nosturin.

Sajokalta otettiin meihin yhteyttä verkkosivuston toteuttamisen merkeissä. Koska aiempaa sivustoa ei vielä ollut, oli tarve uudelle sivustolle akuutti. Verkkosivusto suunniteltiin kevyeksi sekä helpoksi käyttää mobiilissa sekä näyttöpäätteellä.

Avaa www-sivu

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien. “Voimme siis hyvällä omatunnolla sanoa kuuluvamme maamme vanhimpiin ja toimintavarmimpiin yrityksiin, nimenomaan piharakennusalalla. Olemme omavarainen ja joustava yhteistyökumppani, joka osaa ja haluaa palvella jokaista asiakasta, niin pientä kuin suurtakin, parhaalla mahdollisella tavalla.”

Uudistimme “Reunakiven” verkkosivut mobiliystävälliseksi ja samalla toteutimme tuotteiden tilausmahdollisuuden. Sivustolle luotiin yhteneväinen linja olemassa olevan esitteen kanssa.

Avaa www-sivu

Jokilaaksojen Werkonrakennus Oy

JWR – Jokilaaksojen Werkonrakennus Oy:llä on vankka viidentoista(15) vuoden osaaminen sähköverkkojen rakentamisesta, kunnossapidosta sekä dokumentoinnista. “Toteutamme verkonrakennus- sekä saneeraushankkeita sähkö- ja teleoperaattoreille. Katuvalaistuksen rakennus- ja huoltotyöt kuuluvat myös palveluumme.”

Uudistimme JWR:n eli Jokilaaksojen Werkonrakennuksen verkkosivut. Sivusto hakukoneoptimoitiin ja tavoitteena oli saada sivuston sijoitus hakutulosten etusivulle. Googlaa avainsana “jwr” ja katso kuinka onnistuimme. 😉

Avaa www-sivu

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa. Opisto on sekä poliittisesti että uskonnollisesti sitoutumaton ja sen arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen sekä kansainvälisyyteen.

Vsko:sta oltiin meihin yhteydessä kotisivujen uudistaminen mielessä. Valmista ajatusta ei tässä vaiheessa vielä täysin ollut, mutta aloituspalaverin jälkeen hommat sitten startattiinkin tehokkaasti. Kansanopistolla oli luotu graafinen ohjeistus, jonka värimaailmaan sivusto luotiin.

Avaa www-sivu

 

Optimihallit Oy

Optimihallit Oy toimittaa puurakenteiset hallit hallitoimituksena tai liimapuurungot ja Optimi-kattoelementit suunniteltuna, asennettuna ja vedeneristettynä. Toiminnan keskeisiä elementtejä ovat jokaiseen kohteeseen suunniteltu kustannustehokas
runko- ja rakenneratkaisu, huolellinen määrä- ja tarjouslaskenta sekä luotettava toimitus. “Toimituksemme pilarit ovat vuosikymmenien kokemus ja sadat toteutetut kohteet.”

Optimihallien uudet kotisivut piti saada tehokkaasti ja sopivassa ajassa toteutettua. Tuumasta toimeen tartuttiinkin nopeasti ja sivusto saatiin maaliin tavoiteajassa.

Avaa www-sivu

Haluatko jutella asiantuntijamme kanssa projektistasi?

Soita meille, tavoitat meidät numerosta 045 662 3555

Järvenpään Keskusta Ry

Järvenpään Keskustalle toteutimme uuden verkkosivuston. Sivuston toteutuksessa huomioitiin erilaiset käyttäjäryhmät, niin vanhat kuin nuoretkin. Sivusto toimii tietopankkina kaikille toiminnasta kiinnostuneille.

Avaa www-sivu

Huhtakallio Oy

Toteutimme Huhtakallion verkkosivuston. Kohderyhmän huomioon ottaen sivustosta tuli suunnitella selkeä, ja informaation piti olla helposti saatavilla päätelaitteesta riippumatta.

Avaa www-sivu
Jätä soittopyyntö