Sen lisäksi, että teemme työmme huolella, teemme sen niin, että pääset vielä kehumaan meitä eteenpäin.

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

Uudistimme ”Reunakiven” verkkosivut mobiliystävälliseksi ja samalla toteutimme tuotteiden tilausmahdollisuuden. Sivustolle luotiin yhteneväinen linja olemassa olevan esitteen kanssa.

Avaa www-sivu

Jokilaaksojen Werkonrakennus Oy

Uudistimme JWR:n eli Jokilaaksojen Werkonrakennuksen verkkosivut. Sivusto hakukoneoptimoitiin ja tavoitteena oli saada sivuston sijoitus hakutulosten etusivulle. Googlaa avainsana ”jwr” ja katso kuinka onnistuimme. 😉

Avaa www-sivu

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vsko:sta oltiin meihin yhteydessä kotisivujen uudistaminen mielessä. Valmista ajatusta ei tässä vaiheessa vielä täysin ollut, mutta aloituspalaverin jälkeen hommat sitten startattiinkin tehokkaasti. Kansanopistolla oli luotu graafinen ohjeistus, jonka värimaailmaan sivusto luotiin.

Avaa www-sivu

 

Optimihallit Oy

Optimihallien uudet kotisivut piti saada tehokkaasti ja sopivassa ajassa toteutettua. Tuumasta toimeen tartuttiinkin nopeasti ja sivusto saatiin maaliin tavoiteajassa.

Avaa www-sivu

Haluatko jutella asiantuntijamme kanssa projektistasi?

Soita meille, tavoitat meidät numerosta 045 662 3555

Järvenpään Keskusta Ry

Järvenpään Keskustalle toteutimme uuden verkkosivuston. Sivuston toteutuksessa huomioitiin erilaiset käyttäjäryhmät, niin vanhat kuin nuoretkin. Sivusto toimii tietopankkina kaikille toiminnasta kiinnostuneille.

Avaa www-sivu

Huhtakallio Oy

Toteutimme Huhtakallion verkkosivuston. Kohderyhmän huomioon ottaen sivustosta tuli suunnitella selkeä, ja informaation piti olla helposti saatavilla päätelaitteesta riippumatta.

Avaa www-sivu