Google-mainonta Turun alueella

Autamme yritystäsi löytymään Googlessa Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Tarkasti kohdennettua mainontaa

Alueellisen Google-mainonnan avulla voit kohdentaa mainonnan haluamallesi alueelle. Mainos näytetään juuri silloin kun asiakkaasi sitä valitulla alueella Googlessa hakee.

Google-mainonta on erittäin kustannustehokasta ja perustuu Googlen asettamiin klikkihintoihin. Klikkihinta veloitetaan silloin kun potentiaalinen asiakas hakee yrityksesi tarjoamaa palvelua tai tuotetta ja päätyy sivuillesi.

Olemme toteuttaneet digimainontaa Turun alueella eri kokoisille yritysille. Budjettitaso voidaan räätälöidä aina tapauskohtaisesti.

Pyydä tarjous mainonnasta

Kyllä kiitos! Haluan tarjouksen Google-mainonnasta yritykselleni.


  This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Tyytyväisiä asiakkaitamme

  screenhousen kotisivut yritykselle turku

  turun reunakivi kotisivut yritykselle turku

  vsko kotisivut yritykselle turku

  raision metalli kotisivut yritykselle turku

  lso kotisivut yritykselle turku

  konelammi kotisivut yritykselle turku

  kaarinan lvi kotisivut yritykselle turku

  intercontrol kotisivut yritykselle turku

  key ensemble kirkkokuoro kotisivut yritykselle turku

  säkkimaa kotisivut yritykselle turku

  lattianhionta kotisivut yritykselle turku

  kehityspiikki kotisivut yritykselle turku

  auralan settlementti kotisivut yritykselle turku

  rakennus myötyrit kotisivut yritykselle turku

  turun alueen toimitilat kotisivut yritykselle turku

  turun timanttipalvelu kotisivut yritykselle turku

  Kasvata myyntiä Google-mainonnalla

  Osuvien ja oikein kohdennettujen mainosten avulla voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita. Luomme sinulle kampanjan, jonka avulla saat lisää asiakkaita ja myyntiä.

  Hakusanamainonta

  Hakusanamainonnalla tavoitat potentiaalisen asiakkaan silloin, kun hän etsii tuotettasi tai palveluasi. Mainoksesi tulee esiin silloin, kun kävijä hakee valituilla avainsanoilla Googlesta. Hakusanamainonnalla siis kiilaat hakutulosten kärkeen ohi kilpailijoiden.

  Display-mainonta

  Display-mainonta tavoittaa 90% kaikista netin käyttäjistä ja voidaan kohdentaa näkymään vain sivustoilla joilla kohderyhmäsi vierailee. Suunnittelemme sinulle visuaalisesti näyttävän kampanjan, joka houkuttelee kävijän vierailemaan sivustollasi.

  Google Shopping

  Shopping on suunniteltu verkkokaupoille lisäämään myyntiä. Shopping-mainokset ovat kuin hakusanamainontaa, mutta monipuolisempia. Mainokset sisältävät muun muassa kuvan tuotteestasi sekä otsikon, tuotteen hinnan ja kaupan nimen.

  Valitse meidät

  Miksi valita meidät? Teemme sinulle tuloksia läpinäkyvästi ja nopeasti.

  Mainonnan aloittaminen saattaa kuulostaa työläältä ja haastavalta, mutta on todellisuudessa helppo ja nopea aloittaa. Google-mainonta auttaa sinua saamaan lisää myyntiä ja mainonnan avulla voit näyttää mainoksiasi ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi. Mainonnasta voidaan suodattaa pois ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita palveluistasi.

  Liiketoimintaan tutustuminen

  Ennen aloittamista tutustumme tarkkaan yrityksesi liiketoimintaan sekä sen toimialaan. Tutustumme myös kohderyhmäsi käyttäytymiseen sekä saman alan kilpailijoihin.

  Avainsanatutkimus

  Perehdymme yrityksesi toimialalla käytettyihin avainsanoihin ja hakutermeihin ja käytämme kerättyä tietoa mainoskampanjan suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Analytiikka – Google Analytics

  Google Analyticsin avulla näemme tärkeää tietoa sivustollasi vierailleista käyttäjistä. Analytiikasta myös näemme, onko mainontasi kannattavaa ja tuottavaa.

  Tavoitteena myynti

  Ellei kyseessä ole brändimainonta, niin tavoitteena on aina myynnin kasvu. Mainonta on onnistunut, kun se on tuottaa sinulle voittoa.

  Yhteydenpito ja raportointi

  Tiedät koko ajan missä mainontasi menee. Saat säännölisen raportin joka viikko ja toimimme niin, että mainonta on läpinäkyvää ja selkeää.

  Mainonnan kehittäminen ja skaalaus

  Google-mainonnassa on myös jatkuvasti muuttuvia tekijöitä ja tästä syystä kehitämme jatkuvasti mainontaasi, jotta saat parhaan mahdollisen tuoton rahoillesi.

  Google-mainonnalla tuloksia nopeasti

  Google-mainonta on nopea ja tehokas tapa saada palvelusi esiin hakukoneissa ja juuri niissä hauissa, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä. Google mainonta auttaa sinua siis saamaan lisää myyntiä.

  Toteutamme sinulle kokonaan uuden mainoskampanjan tai autamme sinua kehittämään nykyisen kampanjasi tuloksia.

  Tarko Suodenjoki
  tarko.suodenjoki@viisam.fi
  045 662 3555

  kotisivut yritykselle turun alueella

  “Huomattava positiivinen muutos puheluissa ja yhteydenotoissa lyhyellä aikavälillä mainoksen asettamisen jälkeen.

  -Greentech Energy And Heating Technical Solutions Oy

  Viikkoraportointi

  Saat raportin joka maanantai sähköpostiisi edellisen viikon tuloksista. Mikäli sinulla tai meillä herää kysymyksiä tai ajatuksia raporttiin liittyen, niin voimme käydä aiheita läpi ja miettiä tarvittavat kehitystoimet.

  Mistä tiedämme mitä asiakkaasi hakevat?

  Käytämme monia työkaluja, mutta tärkeimpänä käytössämme on Googlen avainsanatutkija-työkalu, jonka avulla näemme tarkat kuukausittaiset hakumäärät tietyllä alueella.

  Mainontaa ilman sitoumuksia

  Toteutamme mainontaa sitoumuksetta. Jos käy niin, että et halua jatkaa mainontaa kanssamme, niin se voidaan lopettaa ilman määräaikaa.

  Budjetti

  Mietimme yhdessä yrityksellesi sopivan budjetin. Sovittu budjetti ei ylity ja tiedät koko ajan sen hetkisen kulutuksen.

  Läpinäkyvyys

  Mainonta on läpinäkyvää ja tiedät mitä on klikattu ja paljonko.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Toteutamme mainoskampanjan niin, että tiedät jatkuvasti missä mennään. Keskustelu on avointa ja voit aina kysyä meiltä, mikäli mainonnasta tulee sinulla kysymyksiä kampanjan aikana.

  Löydät meidät Kaarinasta Piispanristiltä

  Toimistomme sijaitsee Kaarinassa Piispanristillä ja voit halutessasi tulla toimistolle juttelemaan mainonnasta. Suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä paras kampanja.

  Ota yhteyttä!

  Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

  Lähetä viesti

   This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot Tietosuojaselostessa kuvatulla tavalla.