Google mainonta

Mainonnan avulla yrityksesi näkyy Googlessa juuri silloin kun potentiaalinen asiakkaasi etsii tuotteitasi tai palveluitasi.

Haluatko lisää myyntiä tai yhteydenottoja?

Google mainonta auttaa sinua saamaan lisää myyntiä. Toteutamme sinulle kokonaan uuden mainoskampanjan tai autamme sinua kehittämään nykyisen kampanjasi tuloksia.

Google Ads -mainonta on monille yrityksille jopa se tärkein markkinointikanava. Tulokset mainonnassa pystytään toteamaan hyvin nopeasti ja tämän pohjalta näkemään, onko mainonta kannattavaa juuri sinun yrityksellesi. Toimimme läpinäkyvästi ja tiedät koko ajan mitä mainosbudjetillesi tapahtuu juuri nyt.

Google-mainonta on helppo ja nopea aloittaa

Mainonnan aloittaminen saattaa kuulostaa työläältä ja haastavalta, mutta on todellisuudessa helppo ja nopea aloittaa. Google-mainonnalla saat tuloksia nopeasti ja mainonnan toimivuus tiedetään usein jo muutamassa päivässä.

Liiketoimintaan tutustuminen

Ennen aloittamista tutustumme tarkkaan yrityksesi liiketoimintaan sekä sen toimialaan. Tutustumme myös kohderyhmäsi käyttäytymiseen sekä saman alan kilpailijoihin.

Avainsanatutkimus

Perehdymme yrityksesi toimialalla käytettyihin avainsanoihin ja hakutermeihin ja käytämme kerättyä tietoa mainoskampanjan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Analytiikka – Google Analytics

Google Analyticsin avulla näemme tärkeää tietoa sivustollasi vierailleista käyttäjistä. Analytiikasta myös näemme, onko mainontasi kannattavaa ja tuottavaa.

Tavoitteena myynti

Ellei kyseessä ole brändimainonta, niin tavoitteena on aina myynnin kasvu. Mainonta on onnistunut, kun se on tuottaa sinulle voittoa.

Yhteydenpito ja raportointi

Tiedät koko ajan missä mainontasi menee. Saat säännölisen raportin joka viikko ja toimimme niin, että mainonta on läpinäkyvää ja selkeää.

Mainonnan kehittäminen ja skaalaus

Google-mainonnassa on myös jatkuvasti muuttuvia tekijöitä ja tästä syystä kehitämme jatkuvasti mainontaasi, jotta saat parhaan mahdollisen tuoton rahoillesi.

“Huomattava positiivinen muutos puheluissa ja yhteydenotoissa lyhyellä aikavälillä mainoksen asettamisen jälkeen.

-Greentech Energy And Heating Technical Solutions Oy


Pyydä tarjous

Haluatko saada yrityksellesi lisää myyntiä tai kasvattaa paikallista löydettävyyttä?

Google Ads ja sen eri mainosehdot mahdollistavat kustannustehokkaan mainonnan. Mainonta on läpinäkyvää ja tiedät tarkkaan kuinka kustannustehokasta mainontasi oikeasti on.

  • Google hakusanamainonta
  • Google Display-mainonta

Pyydä tarjous!

Tutustu myös – kotisivut yritykselle

Googlen klikkihintaan vaikuttaa positiivisesti, että yrityksesi kotisivut ovat päivitettynä ajan tasalle.

Katso kotisivut yritykselle

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Lähetä viesti

    This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot Tietosuojaselostessa kuvatulla tavalla.