Hakukoneoptimointi

89% ihmisistä katsoo vain hakutulosten ensimmäisen sivun. Mikäli et löydy ensimmäiseltä sivulta, olet käytännössä näkymätön hakukoneissa.

Hakukoneoptimointi = SEO

Autamme yritystäsi löytymään hakukoneissa oikeilla avainsanoilla.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Googlen kehittyneen algoritmin johdosta, nykypäivänä hakukoneiden huijaaminen on huomattavasti hankalampaa, kuin vielä jokunen vuosi takaperin. Sinun on tarjottava käyttäjille mielenkiintoista luettavaa sen sijaan, että viljelisit sivulle avainsanoja toisensa perään.

Nykytilanteen kartoitus

Kartoitamme sivustosi tämän hetkisen hakukoneoptimoinnin tilanteen. Käytämme nykyaikaisia työkaluja, joilla selvitämme lähtötilanteen ja asetamme tavoitteet optimoinnille. Koska tärkeintä on voittaa kilpailijasi, teemme myös kilpailija-analyysin.

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus on hakukoneoptimoinnin tärkeimpiä asioita. Tutkimuksen avulla selvitämme, mitä avainsanoja kohderyhmäsi hakukoneissa käyttävät ja kuinka sivustosi haetuilla avainsanoilla hakukoneissa sijoittuu. Tutkimme myös kilpailijoidesi käyttämiä avainsanoja.

Sisältöanalyysi

Tutkimme sivustosi teksti- ja kuvasisällön, jonka pohjalta teemme suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä. Esim. sisältötekstin määrä, oikeaoppinen tekstin jäsentely ja väliotsikot ovat hakukoneiden kannalta katsottuna merkittävässä roolissa.

Sivuston nopeus

Mittaamme sivustosi tämän hetkisen latausajan ja siihen mahdollisesti vaikuttavat tekijät. Hakukoneet suosivat nopeasti latautuvia sivuja, jonka lisäksi nykypäivän käyttäjä on kärsimätön. Sivuston on latauduttava vähintää viidessä sekunnissa. Kotisivujesi tämän hetkisen nopeuden voit testata helposti täältä.

Hakukoneoptimointi – Kehitys

Kun kaikki muutokset sivustolle on tehty, aloitamme seurannan jossa mittaamme sivustolle tehtyjen toimenpiteiden vaikutusta. Mikäli hakukoneoptimointia ei ole lainkaan aiemmin tehty, näemme tyypillisesti erittäinkin positiivisen tuloksen kaikissa mittauksissa, eikä vähäisimpänä ole lainkaan myynnin ja yhteydenottojen kehitys.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Mikäli sinulla tulee kysyttävää hakukoneoptimointiin liittyen, niin saat asiakaspalvelijamme nopeasti kiinni joko puhelimitse tai sähköpostilla. Katso yhteystietomme.

Suomen Vesianalyysi

Suomen Vesianalyysi suorittaa vedentestauksia sekä toimittaa vedensuodatusjärjestelmiä juomavesiin, yksityishenkilöille sekä yrityksille. Suomen Vesianalyysin toimipiste ja varasto sijaitsee Turussa.

Toteutamme Suomen Vesianalyysille pitkäjänteisesti hakukoneoptimointia.

Avaa www-sivu

Parempi löydettävyys hakukoneoptimoinnilla

Haluamme auttaa yritystäsi löytymään paremmin hakukoneissa. Halutessasi voimme käydä yrityksesi tilanteen läpi sitoumuksetta ja täysin ilmaiseksi online-palaverissa tai tapaamisella. Tilannekartoituksen jälkeen saat tietopaketin yrityksesi kehitettävistä osa-alueista.

Kysy lisää tai varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Asiantuntijamme kanssa voit keskustella täysin sitoumuksetta sekä maksuttomasti oman yrityksesi markkinoinnista. Voit varata sinulle sopivan ajan markkinointisi läpikäyntiin. Konsultaatio voidaan toteuttaa joko onlinessa tai henkilökohtaisella tapaamisella. Tapaamisessa saat kattavan tietopaketin oman yrityksesi markkinoinnin kehittämisestä.

Varaa

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti


Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.