Kotisivut yritykselle Helsinki

Rakennamme kotisivut yritykselle huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kotisivut tukevat yrityksenne liiketoimintaa sekä ovat selkeät käyttää

Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Olemme toteuttaneet yli 200 kotisivua eri aloille. Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Kotisivut voidaan halutessasi myös asentaa olemassa olevaan palvelintilaasi.

Kotisivujen toteutuksen lisäksi saat meiltä halutessasi myös logosuunnittelun, valokuvauksen, sisällöntuotannon tai tekstien käännöstyön.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Paljonko kotisivut maksaa?

Saat kotisivut yritykselle avaimet käteen – palveluna. Alla löydät yleisiä arvioita kotisivutoteutusten hinnoista. Kotisivujen toteutuksen hintaan vaikuttavat mm. teksti- ja kuvasisällön määrä sekä graafiseen suunnitteluun kuluva aika. Toteutamme kotisivut teknisten standardien mukaan, jotta sivustosi on turvallinen ja helppo käyttää jokaisella päätelaitteella. Asennamme jokaiselle sivustolle SSL-suojauksen ja huolehdimme, että sivustosi latautuu nopeasti.

1 sivuinen

Arvio
400e – 600e

3 – 5 sivua

Arvio
500e – 800e

6 – 10 sivua

Arvio
700e – 1300e

10+ sivua

Arvio
Kysy tarjous

Onko sinulla kysymyksiä? Tavoitat meidät numerosta 045 662 3555 sekä sähköpostilla myynti@viisam.fi

Tässä muutamia palautteita työstämme.

Sivustosi toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin.

www.hepokullanlampo.fi

“Kaikki sujui erinomaisesti. Saimme parempaa palvelua kuin osasimme kuvitella tai edes toivoa. Asiointi oli nopeaa ja saimme hyviä ehdotuksia, ohjeita ja näkemyksiä. Työ sujui nopeasti ja hyvässä yhteistyössä.

www.puupala.fi

“Tähän asti olen ollut tyytyväinen toimintaanne. se mitä lupasitte on myös toteutunut.

www.raisionmetalli.fi

“Yhteistyö sujui moitteettomasti ja saimme hienot toimivat kotisivut. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun.

www.fingas.fi

“Yhteistyö on sujunut oikein hyvin ja mielestäni sain sen, mitä tilasin.

www.vsko.fi

“Aikataulussa pysyttiin, toivomuksiin vastattiin nopeasti ja lopputulos oli halutun kaltainen. Myös myöhempiin korjauspyyntöihin on vastattu nopeasti.

www.sajoka.fi

“Toimittu kuten sovittu ja jos jotain ongelmia, palaute otettu vastaan ja ongelma korjattu pikimiten. Puheluun vastataan yleensä heti tai takasin soitetaan max 2 h sisällä. Hyvää palvelua.

www.rkalaatoitus.fi

“Yhteistyö sujui todella hyvin. Jo ennen toimeksiantoa Viisamilla kuunneltiin tarkasti mitä oli toiveena ja osattiin neuvoa oikeiden ratkaisujen löytymiseksi. Mahtavaa ja ammattitaitoista palvelua 5/5

www.pirka-kenka.com

“Pelkäsin turhaan, että hankala homma tämä päivitys, sinä sait siitä helpon tuntuisen ja kaikki sujui loistavasti.

Miksi valita meidät tekemään kotisivut yritykselle?

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ovat optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut säännöllisesti, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen ja ammattitaitoinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella laitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla, jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen saat nopeasti apua. Autamme sinua kaikissa sivustoosi tai palveluusi liittyvissä kysymyksissä.

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

“Yhteistyö sujui moitteettomasti ja saimme hienot toimivat kotisivut. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun.

-Raision Metalli Oy

Muutamia toteutuksiamme

Toteutamme kotisivut yritykselle edullisesti ja laadukkaasti. Viimeistelemme kotisivujen toteutuksen ja saat liiketoimintaasi tukevat kotisivut.

Haluatko jutella tai kysyä lisää?

Tavoitat meidät numerosta 045 662 3555 sekä sähköpostilla myynti@viisam.fi

kotisivut yritykselle turku
kotisivut yritykselle turku

Selkeät mobiiliystävälliset kotisivut

Sivusto on mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa sitä että sivustosi mukautuu aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla.

Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin. Meillä on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta.

Tässä joitakin viimeaikaisia toteutuksiamme.

Kotisivut yritykselle turku
Kotisivut yritykselle turku

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

“Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien.

Uudistimme Reunakiven kotisivut vastaamaan nykypäivän nettiselaajan tarvetta. Sivustolta on myös helppo tehdä tilaus haluamistaan tuotteista.

Katso uudistetut kotisivut

kotisivut yritykselle turku
kotisivut yritykselle turku

Raision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Katso uudistetut kotisivut

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti


    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.