Kotisivut yritykselle Tampere

Rakennamme kotisivut yritykselle huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kotisivut tukevat yrityksenne liiketoimintaa sekä ovat selkeät käyttää

Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Huolellisesti ja toiveidesi mukaisesti tehdyt kotisivut luovat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan ja tukevat liiketoimintaasi.

Olemme toteuttaneet yli 200 kotisivua eri aloille. Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Kotisivujen toteutuksen lisäksi saat meiltä halutessasi myös valokuvauksen, sisällöntuotannon tai tekstien käännöstyön.

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme on optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut joka päivä, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella päätelaitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen on hyvin yleistä, että sinulla tulee kysymyksiä sivustosi toimintaan tai lisäkehittämiseen liittyen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan, mikäli sinulla tulee tähän liittyn kysymyksiä.

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

Muutamia toteutuksiamme

Toteutamme kotisivut yritykselle edullisesti ja laadukkaasti. Viimeistelemme kotisivujen toteutuksen ja saat liiketoimintaasi tukevat kotisivut.

Haluatko jutella tai kysyä lisää?

Tavoitat meidät numerosta 045 662 3555 sekä sähköpostilla myynti@viisam.fi

Viimeistellyt kotisivut yritykselle Turku

Selkeät mobiiliystävälliset kotisivut

Sivusto on mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa sitä että sivustosi mukautuu aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla.

Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta.

Tässä joitakin viimeaikaisia toteutuksiamme.

Kotisivut yritykselle TampereTurun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

“Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien.

Uudistimme Reunakiven kotisivut vastaamaan nykypäivän nettiselaajan tarvetta. Sivustolta on myös helppo tehdä tilaus haluamistaan tuotteista.

Katso uudistetut kotisivut

Edulliset kotisivut yritykselle TampereRaision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Katso uudistetut kotisivut

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti


    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.