Kotisivut yritykselle Tampereella

Uudet kotisivut yritykselle? Vanhojen kotisivujen päivittäminen? Toteutamme yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat huoletta.

Kotisivut yritykselle Tampereen sekä koko Pirkanmaan alueella.

Huolellisesti ja toiveidesi mukaisesti tehdyt kotisivut luovat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan ja tukevat liiketoimintaasi.

Olemme toteuttaneet yli 200 kotisivua eri aloille. Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Toteutamme yrityksellesi nopeasti latautuvat, selkeät kotisivut. Kokoamme sinulle sellaisen kotisivupaketin, jonka haluat ja tarvitset. Kotisivujen toteutuksen lisäksi saat meiltä halutessasi myös valokuvauksen, sisällöntuotannon tai tekstien käännöstyön.
Mobiiliystävälliset kotisivut
Nopeasti latautuva kotisivusisältö
Yrityksesi näköiset kotisivut
Mahdollisuus jatkokehittää
Kaikki mitä kotisivuille tarvitset

One page

( max. 3 sivua )

Tyylikäs 1-sivuinen ”käyntikorttisivu”. Mahdollisuus kehittää myöhemmin laajemmaksi sivustoksi.

Toteutusaika jopa viikossa
Hakukoneoptimoinnin työkalu
Opastus päivittämiseen
Yhteydenottolomake
Google Analytics
Optimoitu joka laitteelle
Katso one page kotisivuja:
Alkaen.
390€

Perus

( max. 7 sivua )

Etusivu +6 sisältösivua. Nykyaikainen perussivusto, jota mahdollisuus kehittää ja laajentaa myöhemmin.

Toteutusaika alk. 2 viikkoa
Aloituspalaveri
Opastus päivittämiseen
Yhteydenottolomake
Google Analytics
Optimoitu joka laitteelle
Katso perus kotisivuja:
Alkaen.
790€

Edistynyt

( 8+ sivua )

Laajempi toteutus, jossa useampia alasivuja sekä mahdollisia lisäominaisuuksia.

Toteutusaika sovitusti
Hakukoneoptimoinnin työkalu
Opastus päivittämiseen
Mahdollisia lisäosia
Google Analytics
Optimoitu joka laitteelle
Katso tehtyjä kotisivuja:
Alkaen.
990€

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme toteuttaneet kotisivut yritykselle, monelle eri alalle mm. metalliurakointi, lvi-urakointi, kiinteistöhuolto, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, elektroniikkateollisuus, koulutus, henkilöstövuokraus.

Pyydä tarjous kotisivuista!

Oletko miettinyt kotisivujen uudistamista?

Olemme toteuttaneet kotisivuja erilaisille yrityksille jo yli 300 kotisivun verran. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja mutkatonta ja keskustelemme kanssasi avoimesti ja ymmärrettävästi.

Toteutamme yrityksesi kotisivut huolellisesti ja oikein toteutettuna uudet kotisivut ovatkin pitkäikäinen sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

tarko.suodenjoki@viisam.fi
045 662 3555

kotisivut yritykselle turun alueella

Pelkäsin turhaan, että hankala homma tämä päivitys, saitte siitä helpon tuntuisen ja kaikki sujui loistavasti.

Pirka-Kenkä Oy / Tampere

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme on optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut joka päivä, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella päätelaitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen on hyvin yleistä, että sinulla tulee kysymyksiä sivustosi toimintaan tai lisäkehittämiseen liittyen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan, mikäli sinulla tulee tähän liittyn kysymyksiä.

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

Haluatko jutella tai kysyä lisää?

Tavoitat meidät numerosta 045 662 3555 sekä sähköpostilla myynti@viisam.fi


Kotisivut yritykselle Tampereella

Löydät meidät Tampereen keskustasta ja voit halutessasi tulla toimistolle keskustelemaan kotisivutarpeestasi. Suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä paras kotisivuratkaisu.

Kaikki toteuttamamme sivustot ovat mobiiliystävällisiä ja mukautuvat aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla. Toteutuksen jälkeen saat nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin.

Tässä joitakin viimeaikaisia toteutuksiamme.

kotisivut yritykselle tampere ja pirkanmaan alue nokikaveriNokikaveri.fi

“Nokikaveri tarjoaa markkinoiden parhaan ja edullisimman uuden ajan nuohouspalvelun. 

Nokikaveri.fi – palvelumme avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia vuosittain suoritettavasta savuhormien ja tulisijojen nuohouksesta, me muistamme sen ajallaan puolestasi.

Katso uudistetut kotisivut

Kotisivut yritykselle pirkanmaalla ja tampereelle referenssinä grafintecGrafintec Oy

Grafintec Oy (ent. Oy Fennoscandian Resources Ab) on suomalainen vuonna 2012 perustettu malminetsintäyhtiö, joka tekee grafiitti- ja anodimateriaalien tutkimus- ja kehitystyötä.. Yhtiö tutkii mm. eri grafiittiesiintymiä ja luonnollisen grafiitin soveltuvuutta akkuteollisuuden raaka-aineeksi.

Katso uudistetut kotisivut

Kotisivut yritykselle avainsanoja:
Kotisivut yritykselle Tampere, Kotisivuja yritykselle Tampereen alueella, nettisivut hinta, nettisivut hinta tampere, kotisivut tampere, kotisivut yritykselle tampere, nettisivujen teko tampere, wordpress kotisivut tampere, kotisivujen teko tampere, nettisivut tampere.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Lähetä viesti

    This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot Tietosuojaselostessa kuvatulla tavalla.