Kotisivut yritykselle

Rakennamme kotisivut yritykselle huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kotisivut tukevat yrityksenne liiketoimintaa sekä ovat selkeät käyttää

Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Olemme toteuttaneet monipuolisesti kotisivuja eri aloille. Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Kotisivut voidaan halutessasi myös asentaa olemassa olevaan palvelintilaasi.

Kotisivujen toteutuksen lisäksi saat meiltä halutessasi myös logosuunnittelun, valokuvauksen, sisällöntuotannon tai tekstien käännöstyön.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme toteuttaneet kotisivut yritykselle, monelle eri alalle mm. Metalliurakointi, lvi-urakointi, kiinteistöhuolto, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, elektroniikkateollisuus, koulutus, henkilöstövuokraus.

Tässä muutamia palautteita työstämme.

Sivustosi toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin.

www.hepokullanlampo.fi

”Kaikki sujui erinomaisesti. Saimme parempaa palvelua kuin osasimme kuvitella tai edes toivoa. Asiointi oli nopeaa ja saimme hyviä ehdotuksia, ohjeita ja näkemyksiä. Työ sujui nopeasti ja hyvässä yhteistyössä.

www.puupala.fi

”Tähän asti olen ollut tyytyväinen toimintaanne. se mitä lupasitte on myös toteutunut.

www.raisionmetalli.fi

”Yhteistyö sujui moitteettomasti ja saimme hienot toimivat kotisivut. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun.

www.fingas.fi

”Yhteistyö on sujunut oikein hyvin ja mielestäni sain sen, mitä tilasin.

www.vsko.fi

”Aikataulussa pysyttiin, toivomuksiin vastattiin nopeasti ja lopputulos oli halutun kaltainen. Myös myöhempiin korjauspyyntöihin on vastattu nopeasti.

www.sajoka.fi

”Toimittu kuten sovittu ja jos jotain ongelmia, palaute otettu vastaan ja ongelma korjattu pikimiten. Puheluun vastataan yleensä heti tai takasin soitetaan max 2 h sisällä. Hyvää palvelua.

www.rklaatoitus.fi

”Yhteistyö sujui todella hyvin. Jo ennen toimeksiantoa Viisamilla kuunneltiin tarkasti mitä oli toiveena ja osattiin neuvoa oikeiden ratkaisujen löytymiseksi. Mahtavaa ja ammattitaitoista palvelua 5/5

www.pirka-kenka.com

”Pelkäsin turhaan, että hankala homma tämä päivitys, sinä sait siitä helpon tuntuisen ja kaikki sujui loistavasti.

Miksi valita meidät tekemään kotisivut yritykselle?

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ovat optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut säännöllisesti, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen ja ammattitaitoinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella laitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla, jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen saat nopeasti apua. Autamme sinua kaikissa sivustoosi tai palveluusi liittyvissä kysymyksissä.

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

“Yhteistyö sujui moitteettomasti ja saimme hienot toimivat kotisivut. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun.

-Raision Metalli Oy

Haluatko jutella tai kysyä lisää?

Tavoitat meidät numerosta 045 662 3555 sekä sähköpostilla myynti@viisam.fi

kotisivut yritykselle turku
kotisivut yritykselle turku

Selkeät mobiiliystävälliset kotisivut

Sivusto on mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa sitä että sivustosi mukautuu aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla.

Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin. Meillä on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta.

Tässä joitakin viimeaikaisia toteutuksiamme.

Kotisivut yritykselle turku
Kotisivut yritykselle turku

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

“Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien.

Uudistimme Reunakiven kotisivut vastaamaan nykypäivän nettiselaajan tarvetta. Sivustolta on myös helppo tehdä tilaus haluamistaan tuotteista.

Katso uudistetut kotisivut

kotisivut yritykselle turku
kotisivut yritykselle turku

Raision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Katso uudistetut kotisivut

Miksi valita Digitoimisto Viisam?

Kattava, laaja-alainen kokemus

Olemme toteuttaneet satoja sivustoja monille eri toimialoilla, kuten mm. metalliurakointi, lvi-urakointi, kiinteistöhuolto, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, elektroniikkateollisuus, koulutus, henkilöstövuokraus.

Tunnemme kotisivutoteutuksen pullonkaulat

Olemme toteuttaneet kotisivuja niin pitkään, että tiedämme ne yleisimmät pullonkaulat, jossa kotisivutoteutus tai suunnitelma mahdollisesti junnaa yleensä paikallaan. Kokemuksemme avulla osaamme hyvin ennakoida nämä karikot ja toteutus sujuu kanssamme sujuvasti maaliin asti.

Sivuston ilme ja visuaalisuus

Tiedämme miten käyttäjät hakevat tietoa sivuilla. Ja osaamme ehdottaa yrityksesi alalla olevia ratkaisuja. Haastattelun pohjalta myös osaamme luoda yrityksellesi sellaisen ilmeen, joka vastaa kohderyhmäsi tarpeita.

Kuuntelemme ja kunnioitamme

Kunnioitamme ja kuuntelemme asiakkaamme ajatuksia. Suunnittelemme yhdessä parhaiten asiakkallemme toimivan ratkaisun.

Asiakaspalvelu ja tuki

Saat meiltä nopeasti tuen puhelimitse, sähköpostilla tai Watsapilla. Et varmasti joudu jonottamaan tai odottamaan kysymyksesi kanssa. Opastamme myös kotisivujen käytössä ja autamme kaikissa ongelmatilanteissa

Sinä omistat kotisivusi

Lukuunottamatta mahdollisia kuvapankin lisenssoituja kuvia, jotka nekin asiakas voi halutessaan ostaa, meillä asiakas omistaa yrityksensä kotisivut.

Kattavat lisäpalvelut

Kotisivutoteutuksen yhteydessä saat halutessasi kattavasti lisäpalveluita kuten valokuvauksen, sisältösuunnittelun, käännöstyöt.

Logosuunnittelu

Tarvitsetko yrityksellesi uuden logon tai kaipaako vanha logo pientä pintaremonttia? Autamme sinua halutessasi.

Kehitys ja yhteistyö

Haluamme luoda pitkäaikaisen ja hyvä asiakassuhteen asiakkaidemme kanssa. Sivuston toteutuksen jälkeen autamme sinua kaikissa jatkokehitykseen liittyvissä ajatuksissa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti


    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.