Kotisivut yritykselle

Rakennamme kotisivut yritykselle huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kotisivut tukevat yrityksenne liiketoimintaa sekä ovat selkeät käyttää

Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Huolellisesti ja toiveidesi mukaisesti tehdyt kotisivut luovat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Tyypillisesti kotisivuilta etsitään mm. yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita, palveluita ja hintoja. Rakennamme kotisivut yritykselle WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Suunnittelemme kotisivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta.

Helppo päivittää

WordPress-kotisivujen päivittämiseen ei tarvita erikoisosaamista vaan sivustoa on helppo päivittää. Voit muokata tekstejä ja kuvia vaikka omalla matkapuhelimellasi.

Nopea ja turvallinen sivusto

Palvelimemme on optimoitu WordPress-sivustoille ja sivustosi latautuu nopeasti käyttäjille. Varmuuskopioimme kotisivut joka päivä, joten voit olla huoletta sivustosi kanssa.

Toimii kaikilla laitteilla

Huolellinen toteutus takaa sen, että sivustosi toimii jokaisella päätelaitteella oikein ja on helppokäyttöinen. Testaamme jokaisen toteuttamamme sivuston eri päätelaitteilla ja selaimilla jotta voit olla varma sivustosi toimivuudesta.

 

Hakukoneystävällisyys

Sivusto toteutetaan hakukoneystävällisesti ja asennamme sivustollesi Yoast Seo – lisäosan joka auttaa yritystäsi sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Sivustolle tehdään toteutuksen yhteydessä tekninen hakukoneoptimointi.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Sivuston toteutuksen jälkeen on hyvin yleistä, että sinulla tulee kysymyksiä sivustosi toimintaan tai lisäkehittämiseen liittyen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan, mikäli sinulla tulee tähän liittyn kysymyksiä.

 

Projekti läpi ammattitaidolla

Olemme toteuttaneet satoja verkkosivustoja. Toteutus viedään maaliin siten, että voit kehua meitä eteenpäin. Voit tutustua joihinkin viimeaikaisiin toteutuksiimme.

Haluatko jutella tai kysyä lisää?

Tavoitat meidät numerosta 045 662 3555 sekä sähköpostilla myynti@viisam.fi

Viimeistellyt kotisivut yritykselle Turku

Selkeät mobiiliystävälliset kotisivut

Sivusto on mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa sitä että sivustosi mukautuu aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla. Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta. Toteutamme kotisivut ammattitaidolla ja niin, että sinä voit keskittyä omaan työhösi.

Tässä joitakin viimeaikaisia toteutuksiamme.

Kotisivut yritykselle TurkuTurun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

“Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien.

Uudistimme Reunakiven kotisivut vastaamaan nykypäivän nettiselaajan tarvetta. Sivustolta on myös helppo tehdä tilaus haluamistaan tuotteista.

Katso uudistetut kotisivut

Edulliset kotisivut yritykselle TurkuRaision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Katso uudistetut kotisivut

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti

Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.