Referenssit

Täältä löydät viimeisimmät työmme. Ota yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisää.

Huolellisesti tehty työ auttaa siihen, että pääset kehumaan meitä eteenpäin.

Bell-linea Shop – verkkokauppa

Bell-linea Shopissa myydään kosmetologien ammattisarjoja, meikkejä sekä luonnonmukaisia erikoistuotteita mm. hiustenhoito ja kodin puhdistustuotteet.

Avaa www-sivu

Electro-Hill Oy

Electro-Hill Oy on vuonna 1990 perustettu elektroniikan sopimusvalmistaja. Yritys tekee elektroniikkavalmistusta vaativiin olosuhteisiin, kuten kuljetusalalle, merenkulkuun sekä military- ja turvalaitepuolelle. Myös eri teollisuuden alat ja telematiikka ovat kattavasti edustettuna.

Yritys on erikoistunut koko toimitusketjun hallintaan aina suunnittelusta toteutukseen ja tuotteiden toimitukseen asiakkaalle saakka. Tuotteita toimitetaan kaikkialle maailmaan.

Avaa www-sivu

Screen House Oy

Screen House Oy on Suomen johtava teolliseen painamiseen ja muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen erikoistunut yritys.

Erikoisosaamiseen kuuluu mm. tehokkaat seripaino- ja stanssausmenetelmät, arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmät.

Avaa www-sivu

Raision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Avaa www-sivu

Sajoka Oy

Sajoka Oy tarjoaa ammattitaitoisen torninosturinkuljettajan rakennustyömaalle. Sajoka Oy auttaa myös löytämään kohteeseen sopivan nosturin.

Sajokalta otettiin meihin yhteyttä verkkosivuston toteuttamisen merkeissä. Koska aiempaa sivustoa ei vielä ollut, oli tarve uudelle sivustolle akuutti. Verkkosivusto suunniteltiin kevyeksi sekä helpoksi käyttää mobiilissa sekä näyttöpäätteellä.

Avaa www-sivu

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien.

Uudistimme “Reunakiven” verkkosivut mobiliystävälliseksi ja samalla toteutimme tuotteiden tilausmahdollisuuden. Sivustolle luotiin yhteneväinen linja olemassa olevan esitteen kanssa.

Avaa www-sivu

Jokilaaksojen Werkonrakennus Oy

JWR – Jokilaaksojen Werkonrakennus Oy:llä on vankka viidentoista(15) vuoden osaaminen sähköverkkojen rakentamisesta, kunnossapidosta sekä dokumentoinnista.

Uudistimme JWR:n eli Jokilaaksojen Werkonrakennuksen verkkosivut. Sivusto hakukoneoptimoitiin ja tavoitteena oli saada sivuston sijoitus hakutulosten etusivulle. Googlaa avainsana “jwr” ja katso kuinka onnistuimme. 😉

Avaa www-sivu

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa.

Vsko:sta oltiin meihin yhteydessä kotisivujen uudistaminen mielessä. Valmista ajatusta ei tässä vaiheessa vielä täysin ollut, mutta aloituspalaverin jälkeen hommat sitten startattiinkin tehokkaasti. Kansanopistolla oli luotu graafinen ohjeistus, jonka värimaailmaan sivusto luotiin.

Avaa www-sivu

Optimihallit Oy

Optimihallit Oy toimittaa puurakenteiset hallit hallitoimituksena tai liimapuurungot ja Optimi-kattoelementit suunniteltuna, asennettuna ja vedeneristettynä.

Optimihallien uudet kotisivut haluttiin saada tehokkaasti ja sopivassa ajassa toteutettua. Tuumasta toimeen tartuttiinkin nopeasti ja sivusto saatiin maaliin tavoiteajassa.

Avaa www-sivu

Järvenpään Keskusta Ry

Järvenpään Keskustalle toteutimme uuden verkkosivuston. Sivuston toteutuksessa huomioitiin erilaiset käyttäjäryhmät, niin vanhat kuin nuoretkin. Sivusto toimii tietopankkina kaikille toiminnasta kiinnostuneille.

Avaa www-sivu

Huhtakallio Oy

Toteutimme Huhtakallion verkkosivuston. Kohderyhmän huomioon ottaen sivustosta tuli suunnitella selkeä, ja informaation piti olla helposti saatavilla päätelaitteesta riippumatta.

Avaa www-sivu

Turun Timanttipalvelu Oy

Turun Timanttipalvelu tekee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla timanttisahaukset, timanttiporaukset sekä piikkaustyöt.

Timanttipalvelulle toteutettiin selkeä ja yksinkertainen sivusto, joka tuo palvelut ja yhteystiedot selkeästi esiin. Yhteydenotto on helppoa tehdä myös mobiilissa.

Avaa www-sivu