Referenssit

Täältä löydät viimeisimmät työmme.
Kysy meiltä lisää soittamalla tai laittamalla meille viestiä.

Huolellisesti tehty työ auttaa siihen, että pääset kehumaan meitä eteenpäin.

Israelin Ystävät ry

Israelin Ystävät ry sai uudet kotisivut. Uusille kotisivuille halutiin moderni ilme sekä selkeästi ja helposti selattava sisältö. Uusilla kotisivuilla on helppo selata ajankohtaisia kirjoituksia sekä tulevia tapahtumia.

Avaa iy.fi

ralkon.fi

”Ammattimaista palvelua. Nettisivujen tekijä ymmärsi heti tarpeemme ja tavoitteemme ja lopputuloksesta tuli parempi kuin osasimme ajatellakaan. Yhteistyö toimi ja palvelu oli erinomaista.”

Avaa ralkon.fi

Tare Ry

Tampereen Restonomiopiskelijoille toteutettiin omat kotisivut. Kotisivut rakennettiin Taren väreihin ja tyyliin sopivalla tavalla. Kotisivuilla on helppo tutustua jäsenyyteen sekä löytää ajankohtaiset tapahtumat.

Avaa Tare Ry

RMH.fi

”Digitoimisto Viisam teki firmani verkkosivut nopealla aikataululla edulliseen hintaan. Toteutuksen aikana sain itse vaikuttaa sivujen lopulliseen ulkonäköön ja sisältöön ja tuntui siltä että olin kokoajan kärryillä siitä missä mennään. Lopputulos ylitti positiivisesti odotukseni.”

Avaa rmh.fi

Dacelo Solutions Oy

Työskentely Viisamin kanssa oli erittäin helppoa ja yhteinen sävel sivujen kehittämiseen löytyi jo alkumetreiltä. Voimme luottaa, että Viisamin tuottama toteutus on sekä teknisesti että visuaalisesti erittäin laadukas, vaikka emme kaikkea määrittelisi tarkalleen toimeksiantojen yhteydessä. Tarko on työskentelyssään erittäin nopea ja tehokas, mikä osaltaan mahdollisti alkuperäisen budjetin alittamisen selvästi.

Avaa Dacelo

Solle Oy

Solle on uusi yritys, joka tarjoaa palvelua kuluttajille, jotka haluavat aurinkopaneelit omakotitaloon. Sollelle toteutamme myös hakukoneoptimointia.

Avaa Solle.fi

Kamarikuoro Key Ensemble

Key Ensemblelle rakennettiin uudet arvokkuutta ja tyylikkyyttä huokuvat kotisivut. Uusilta kotisivuilta on nyt myös mahdollista tilata konserttiliput. Myytyjen lippujen seuranta onnistuu kätevästi liitetyllä sovelluksella.

Avaa Key Ensemble

Kangasalan Lämpö Oy

Kangasalan Lämpö Oy on Kangasalan kaupungin alueella toimiva kaukolämpö- ja maakaasupalveluja tarjoava lämpöyhtiö. Toteutimme uudet saavutettavat kotisivut. Uusilla sivuilla jokaisen käyttäjän on helppo surffata sekä löytää tarvitsemansa tieto.

Avaa Kangasalan Lämpö

Coeus Invest Oy

Coeus Invest Oy on vuonna 2021 perustettu suomalainen sijoitusyhtiö, joka keskittyy löytämään korkealaatuisia pohjoismaisia yrityksiä, joilla on kestävät kilpailuedut ja pitkä kasvukiitorata edessä.

Avaa Coeus Invest

Grafintec Oy

Grafintec Oy (ent. Oy Fennoscandian Resources Ab) on suomalainen vuonna 2012 perustettu malminetsintäyhtiö, joka tekee grafiitti- ja anodimateriaalien tutkimus- ja kehitystyötä.. Yhtiö tutkii mm. eri grafiittiesiintymiä ja luonnollisen grafiitin soveltuvuutta akkuteollisuuden raaka-aineeksi.

Avaa Grafintec

LSO Osuuskunta

LSO Osuuskunta on vuonna 1913 perustettu, vajaan 900 suomalaisen lihantuottajan yhteisö. LSO Osuuskunnan tehtävänä on tukea jäsentensä lihantuotantoa ja markkinointia sekä turvata jäsentensä lihantuotannon jatkuvuus.

Avaa LSO Osuuskunta

Suomen Vesianalyysi

Suomen Vesianalyysi suorittaa vedenanalysointeja sekä toimittaa vedensuodatusjärjestelmiä talousvesiin, yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Vesianalyysi on akkreditoitu ja tehdään yhteistyössä Eurofins-laboratorioiden kanssa.

Avaa Suomen Vesianalyysi

RK-Laatoitus

RK Laatoitus toteuttaa laatoitustyöt varmuudella. Valitessasi RK-Laatoituksen projektiisi, voit jättää laatoitustöihin liittyvät huolet pois. Suunnitelmat ja mielikuvat valmiiksi pinnaksi.

Avaa RK-Laatoitus

Lämpöpumppu Turku

Lämpöpumppu Turku on lämmitys- ja jäähdytystekniikan ammattilainen, joka asentaa erilaisia ilmalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja kaikenlaisiin kiinteistöihin. Uudistimme sivuston ja lämpöpumppujen ostaminen on nyt entistä helpompaa.

Avaa Lämpöpumppu Turku

 

marinetarvike.fi

Rakensimme Water and Marine Groupille verkkokauppasivuston. Prioriteetti oli rakentaa sivusto joka on helppo käyttää, esittelee tuotteet selkeästi ja tilaus on mutkatonta ja yksinkertaista.

Avaa Marinetarvike

PIIR-GROUP Oy

Kokonaisvaltaista projektiosaamista ja ratkaisuja teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun.

Avaa Piir-Group

Intercontrol Oy

InterControl on kotimainen puhtaamman liikenteen asiantuntija. Sähköautojen latauslaitteita ja palvelua ammattilaisille.

Avaa Intercontrol

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Opisto on sekä poliittisesti että uskonnollisesti sitoutumaton ja sen arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen sekä kansainvälisyyteen. Lukuvuoden mittaiset opintolinjat tarjoavat valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta kulttuurialalta.

Avaa VSKO

Juvan Kiinteistö- ja Teollisuushuolto Oy

Juvan Kiinteistö- ja Teollisuushuolto Oy tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelua. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja teollisuusalan yrityksiä Juvan alueella.

Avaa KTH

Raision Metalli Oy

Raision Metalli Oy on raisiolainen metallialan yritys, jonka toimialana on erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Raision Metalli halusi saada nykyaikaiset ja selkeät mobiiliystävälliset kotisivut. Uudella sivustolla tuotiin referenssit selkeästi sekä tyylikkäästi esiin. Toteutimme sivuston uudistamisen yhteydessä kohteiden valokuvausta.

Avaa Raision Metalli

NOKIKAVERI.fi

Nokikaverilla oli sivuston layout jo valmiina ja he hakivat teknistä toteuttajaa verkkosivustolle. Koska heillä oli suunnitelma jo hyvin valmiina, hoitui homma nopeasti ja tehokkaasti ja uudet sivut saatiin hyvässä ajassa julkaistua.

Avaa Nokikaveri.fi

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien.

Uudistimme “Reunakiven” verkkosivut mobiliystävälliseksi ja samalla toteutimme tuotteiden tilausmahdollisuuden. Sivustolle luotiin yhteneväinen linja olemassa olevan esitteen kanssa.

Avaa www-sivu

Säkkimaa.fi

Maa-ainekset suursäkeissä pihaan toimitettuna! Säkkimaa.fi on verkkokauppa, josta asiakkaan on helppo tilata maa-ainekset suoraan kotipihaan. Sivustolle rakennettiin myös Google Mapsiin ja kilometreihin perustuva toimitushintalaskuri.

Avaa säkkimaa.fi

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa.

Vsko:sta oltiin meihin yhteydessä kotisivujen uudistaminen mielessä. Valmista ajatusta ei tässä vaiheessa vielä täysin ollut, mutta aloituspalaverin jälkeen hommat sitten startattiinkin tehokkaasti. Kansanopistolla oli luotu graafinen ohjeistus, jonka värimaailmaan sivusto luotiin.

Avaa www-sivu

Sajoka Oy

Sajoka Oy tarjoaa ammattitaitoisen torninosturinkuljettajan rakennustyömaalle. Sajoka Oy auttaa myös löytämään kohteeseen sopivan nosturin.

Sajokalta otettiin meihin yhteyttä verkkosivuston toteuttamisen merkeissä. Koska aiempaa sivustoa ei vielä ollut, oli tarve uudelle sivustolle akuutti. Verkkosivusto suunniteltiin kevyeksi sekä helpoksi käyttää mobiilissa sekä näyttöpäätteellä.

Avaa www-sivu

Optimihallit Oy

Optimihallit Oy toimittaa puurakenteiset hallit hallitoimituksena tai liimapuurungot ja Optimi-kattoelementit suunniteltuna, asennettuna ja vedeneristettynä.

Optimihallien uudet kotisivut haluttiin saada tehokkaasti ja sopivassa ajassa toteutettua. Tuumasta toimeen tartuttiinkin nopeasti ja sivusto saatiin maaliin tavoiteajassa.

Avaa www-sivu

Järvenpään Keskusta Ry

Järvenpään Keskustalle toteutimme uuden verkkosivuston. Sivuston toteutuksessa huomioitiin erilaiset käyttäjäryhmät, niin vanhat kuin nuoretkin. Sivusto toimii tietopankkina kaikille toiminnasta kiinnostuneille.

Avaa www-sivu

Huhtakallio Oy

Toteutimme Huhtakallion verkkosivuston. Kohderyhmän huomioon ottaen sivustosta tuli suunnitella selkeä, ja informaation piti olla helposti saatavilla päätelaitteesta riippumatta.

Avaa www-sivu

Turun Timanttipalvelu Oy

Turun Timanttipalvelu tekee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla timanttisahaukset, timanttiporaukset sekä piikkaustyöt.

Timanttipalvelulle toteutettiin selkeä ja yksinkertainen sivusto, joka tuo palvelut ja yhteystiedot selkeästi esiin. Yhteydenotto on helppoa tehdä myös mobiilissa.

Avaa www-sivu

Tutustu myös – kotisivut yritykselle

Oletko kiinnostunut hankkimaan kotisivut yritykselle? Tutusti hintoihimme sekä palveluumme ja ota yhteyttä. Juttelemme aiheesta mielellämme lisää.

Katso kotisivut yritykselle

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti

    This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot Tietosuojaselostessa kuvatulla tavalla.