WordPress nettisivut Turku

WordPress on suosittu sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla yrityksen nettisivut voidaan luoda kätevästi ja ammattimaisesti. WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on julkaistu GPL:n nojalla. Sitä käyttävät miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, mukaan lukien monet suuret organisaatiot. Lue lisää miten voisit hyötyä WordPressistä….

1. WordPress-sivustoja on helppo ylläpitää ja päivittää säännöllisesti julkaisun jälkeen.

WordPress julkaisujärjestelmän (CMS) avulla on helppo ylläpitää ja päivittää nettisivuja ihan ilman koodausosaamista. Usein yrityksen sisällä halutaan kirjoittaa esimerkiksi postauksia blogiin, tai kehittää palvelusivujen tekstejä toiminnan kehittyessä. Tämä kaikki sujuu käden käänteessä. Kirjaudu vain sisään WP-hallintaan, tee muutokset ja paina publish. Näin varsinkin pienemmät yritykset voivat säästää paljon rahaa kotisivujen päivittämisessä ja mitä parasta kotisivuja tulee päivitettyä useammin.

2. WordPress on erittäin monipuolinen alusta

Yksi WordPressin käytön suurista eduista on, että se on erittäin monipuolinen alusta. Tämä tarkoittaa, että saatavilla on monia sekä ilmaisia että maksullisia lisäosia ja teemoja, joilla verkkosivuston toiminnallisuutta ja ulkonäköä voidaan kehittää. Kotisivulle voidaan esimerkiksi lisätä verkkokauppa WooCommerce-lisäosan avulla.

3. WordPress julkaisujärjestelmä on itsessään SEO-ystävällinen

Koska WordPress-järjestelmä perustuu standardoituihin tekniikoihin, verkkosivuston optimointi hakukoneita varten on suhteellisen helppoa. WordPressiin on saatavissa ilmaisia lisäosia, joiden avulla voit dataan perustuen parantaa sivuston SEO-optimointia. Hakukoneoptimointi on kokonaisuutena kuitenkin niin monimutkainen asia että suosittelemme kuitenkin, että ainakin aluksi turvaudut kokeneen hakukoneoptimoijan apuaan suunnitellessasi sivuston SEO sisältöstrategiaa, jotta saat kaiken irti verkkosivustosi mahdollisuuksista.

4. WordPress on responsiivinen ja mobiiliystävällinen

Nykyään on tärkeää, että verkkosivusto on responsiivinen eli että se näkyy oikein kaikilla laitteilla matkapuhelimista tabletteihin ja pöytätietokoneisiin. Onneksi tämä ei ole ongelma WordPress-sivustojen kanssa, sillä järjestelmän uusimmat versiot on suunniteltu responsiiviseksi. Lisäksi saatavilla on monia teemoja ja lisäosia, jotka parantavat responsiivisuutta entisestään

5. WordPress-sivustot ovat helposti visuaalisesti muokattavissa

WordPress-sivuston visuaalisen ilmeen rakentamiseen on saatavilla monia helposti muokattavia valmisteemoja. Nykyaikaisia teemoja on helppo muokata sopimaan yrityksen brändiohjeisiin värien ja fonttien osalta. Kokenut WordPress-asiantuntija osaa muokata sivuston ulkonäön pikselilleen hyvän näköiseksi.

6. WordPress on edullinen vaihtoehto

WordPress on kustannustehokas ratkaisu pienille ja isommillekkin yrityksille. Perusasennuspaketti on ladattavissa ja asennettavissa palvelintilaan täysin ilmaiseksi. Kustannuksia syntyy webhotellin kuukausiveloituksesta ja mahdollisista maksullisista lisäosista. Ennen verkkosivustot ohjelmoitiin aina alusta asti koodilla. WordPressin kanssa päästää nopeasti alkuun ja itse sisällön tekeminen nousee suurempaan rooliin sivuston tuotantoprosessissa.

7. Sivustot voidaan helposti varmuuskopioida ja palauttaa

WordPressin käytön yksi iso etu on että verkkosivuston varmuuskopiointi on erittäin helppoa. Jos jokin menee pieleen, voit palauttaa verkkosivustosi nopeasti varmuuskopiosta muutamalla napsautuksella. Näin voit olla varma, että arvokas sisältösi ei koskaan katoa.

8. Sitä käyttävät miljoonat ihmiset ympäri maailmaa

WordPress on suosituin kotisivuntekoalusta, joten voit olla varma että sitä kehitetään jatkuvasti. Kun sitoudut järjestelmään, niin voit olla varma että se toimii vielä vuosienkin jälkeen. Sen lisäksi et ole riippuvainen tämän hetkisestä kotisivun tekijästä, vaan kuka tahansa voi jatkaa kotisivujen päivittämistä helposti vaikka tämän hetkinen toimittajasi lopettaisi oman toimintansa. WordPress saa koko ajan tietoturvapäivityksiä, joten se pysyy aina turvallisena käyttää ja olet turvassa uusia uhkia kohtaan.

9. Laaja tukiyhteisö takaa uusien innovatiivisten ratkaisujen syntymisen

Koska WordPress on suosituin verkkosivustoalusta, sillä on laaja tukiyhteisö. Aina kun ilmenee uusi ongelma tai haaste, voit olla varma, että siihen löytyy ratkaisu. Yhteisö on myös vastuussa uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä, jotta WordPressin käyttö olisi entistäkin helpompaa.

Harkitsetko WordPress-sivuston teettämistä Turussa?

Jos haluat hankkia itsellesi tai yrityksellesi WordPress-kotisivut, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meillä on yli 250 WordPress-verkkosivun julkaisukokemus. Osaamme auttaa sinua, jos tarvitset tarvitset helposti päivitettävät WP-kotisivut tai Woocommerce-verkkokaupan.

Jos sinulla on kysyttävää kotisivun tai verkkokaupan tekemisestä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimella 045 662 3555 sähköpostilla tarko.suodenjoki@viisam.fi tai täyttämällä alla oleva lomake.

Lisää luettavaa:

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Tarko Suodenjoki
Myynti, suunnittelu, projektinhallinta

045 662 3555
tarko.suodenjoki@viisam.fi

Lähetä viesti

    This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot Tietosuojaselostessa kuvatulla tavalla.