Verkkokauppa yritykselle

Saat meiltä palvelun verkkokaupan suunnittelusta aina myynnin kehittämiseen

Hakukoneoptimoituja, myyviä verkkokauppoja.

Toteutamme ja kehitämme tyylikkäitä verkkokauppoja, joissa asiakkaasi on helppo navigoida. Woocommerce-verkkokauppa on helppokäyttöinen ja helposti ylläpidettävä verkkokauppa. Verkkokaupan selkeä ja myyvä ulkoasu skaalautuu kaikille nykypäivän päätelaitteille.

Viimeaikaisia verkkokauppoja

Toteutamme sinulle verkkokaupan, joka on helppokäyttöinen ja ulkoasultaan tyylikäs ja selkeä. Ammattimainen ulkoasu herättää asiakkaasi luottamuksen. Verkkokauppa myös latautuu nopeasti, jotta tuotteiden selaaminen on vaivatonta.

““Pelkäsin turhaan, että hankala homma tämä päivitys, saitte siitä helpon tuntuisen ja kaikki sujui loistavasti.

-Pirka-Kenkä Oy

Verkkokaupan uudistaminen

Onko sinulla jo verkkokauppa, mutta yrityksesi tarpeet ovat kasvaneet tai muuttuneet? Autamme sinua uudistamaan verkkokauppasi seuraavalle tasolle. Luomme räätälöityjä verkkokauppoja, jotka perustuvat suosittuun Woocommerce-alustaan. Verkkokaupan alusta on helppo ylläpitää ja asiakkaasi selaavat helposti kauppasi tuotteita millä tahansa päätelaitteella.

Verkkokaupan kehittäminen

Onko sinulla jo verkkokauppa, mutta haluat lisätä myyntiäsi kaupassasi? Autamme sinua kehittämään nykyistä verkkokauppaasi, jotta saat lisää konversioita sekä myyntiä. Asennamme myös sivuille tarvittavat työkalut analytiikan seurantaan. Kerromme sinulle maalaiskielellä, mitä kaupassasi tapahtuu ja mitä asioita olisi hyvä yhdessä kehittää. Annamme tähän sinulle maksuttoman konsultaation.

Uusi aloittava verkkokauppa

Suunnitellaan yhdessä sinulle toimiva Woocommerce-verkkokaupparatkaisu. Voit aloittaa pienellä kevyellä ratkaisulla tai enemmän räätälöidyllä kaupalla. Oli tarpeesi kumpi tahansa, niin autamme sinut alkuun verkkokauppasi kanssa. Verkkokaupan rakentamisen jälkeen et jää yksin, vaan asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa sivustoosi liittyvissä asioissa.

Woocommerce-verkkokaupassa mm. seuraavat ominaisuudet

WordPress yhteensopivuus

Mikäli sinulla on jo WordPressillä tehdyt kotisivut, voidaan verkkokauppa liittää helposti kotisivujesi hallintaan. Verkkokaupan hallinta toimii kotisivujesi kanssa saumattomasti.

Kaikki tunnetut maksumuodot

Verkkokauppaan voidaan kytkeä kaikki tunnetut sekä haluamasi maksumuodot. Maksurajapinnaksi suosittelemme Visma Pay tarjoamaa maksurajapintaa, josta löytyy monipuoliset maksuvaihtoehdot.

Automatisoitu varastonhallinta

Automatisoitu varastonhallinta helpottaa ja vähentää sinun työtäsi. Automatisoidulla varastonhallinnalla saat mm. ilmoituksia aina vähissä olevista tuotteista.

Tuotevariaatiot

Asiakkaiden on helppo selata kauppasi tuotteita. Variaatioilla esittelet tuotteesti tehokkaasti millä tahansa päätelaitteella. Esittelet tehokkaasi tuotteesi eri värejä, malleja tai kokoja.

Helppo hallinta

Woocommerce ei ole syyttä maailman suosituin. Verkkokauppaa on erittäin helppo hallita, eikä käyttäminen vaadi sinulta mitään aikaisempaa osaamista. Annamme myös jokaiselle toteuttamallemme verkkokaupalle koulutuksen sekä ohjeet.

Tuki

Verkkokauppasi toteutuksen jälkeen saat meiltä täyden tuen kauppaasi. Autamme sinua kaikissa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu myös – kotisivut yritykselle

Verkkokaupan lisäksi saat meiltä halutessasi myös kotisivut yritykselle, logosuunnittelun, valokuvauksen, sisällöntuotannon tai tekstien käännöstyön.

Katso kotisivut yritykselle

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Saat meihin nopeasti yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle myös nopeasti ja viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Lähetä viesti

    This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Lähettämällä tiedot annan suostumuksen käsitellä antamani tiedot Tietosuojaselostessa kuvatulla tavalla.